ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης της κλήρωσης των ελληνικών ομάδων στα playoffs

Το κανάλι που θα μεταδώσει τις κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στα playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης της κλήρωσης των ελληνικών ομάδων στα playoffs

Σήμερα (5/8) θα πραγματοποιηθούν οι Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, εκεί όπου οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους στα playoffs αν και εφόσον καταφέρουν να προκριθούν εκεί.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μάλμε, θέλει να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League και αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του εκεί. Η κλήρωση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 13:00.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του περιμένει να μάθει αντίπαλο στα playoffs του Europa League, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο αφού θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ για να βρεθεί εκεί. Η κλήρωση για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 14:00.

Τέλος, αντίπαλο περιμένει να μάθει και η ΑΕΚ για τα playoffs του Europa Conference League, αν και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόα από την Αρμενία, με την κλήρωση να διεξάγεται στις 15:00.

Όλες οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1HD.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης της κλήρωσης των ελληνικών ομάδων στα playoffs», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.