ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου στα πλέι-οφ του Champions League!

Η κληρωτίδα έβγαλε τον νικητή του ζευγαριού απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Champions League.
ΠΑΟΚ: Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου στα πλέι-οφ του Champions League!

Κόντρα σε μία εκ των Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου θα τεθεί ο ΠΑΟΚ, μετά την κλήρωση που έγινε για τα πλέι-οφ του Champions League και θα πρέπει να επικρατήσει για να βρεθεί στη League Phase.

Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε, που σίγουρα είναι μία εξαιρετική ομάδα.

Η κλήρωση… χαμογέλασε για τους πρωταθλητές της Super League 1, αφού απέφυγε τη Γαλατασαράι που ήταν η πιο δυνατή ομάδα.

Έτσι θα έχει σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση, αλλά πρόκειται για δύο ομάδες που είναι στα μέτρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ με τους Σουηδούς θα κοντραριστεί την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα δοθεί στην Τούμπα την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30.

Από κει και πέρα, οι πρώτοι αγώνες των πλέι-οφ θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 20-21 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν το διήμερο 27-28 Αυγούστου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου στα πλέι-οφ του Champions League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.