ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να μπουν τουρκικά συστήματα επικοινωνίας και στην Ελλάδα;

«Είναι μια τεχνολογία που θα παρέχει τη δυνατότητα Link 22», σημείωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MİA Teknoloji AŞ, Αλί Γκοκάν Μπελτεκίν.
Ελληνοτουρκικά: Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να μπουν τουρκικά συστήματα επικοινωνίας και στην Ελλάδα;

Απίθανα… πράγματα συμβαίνουν στους χώρους της Συμμαχίας, με το ΝΑΤΟ να προκρίνει τουρκική εταιρεία για να αναλάβει την Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών και Πληροφοριών του ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο του έργου, υπογράφηκε σύμβαση για την εγκατάσταση του συστήματος σε 22 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία και την Ελλάδα ενώ το διαγωνισμό κέρδισε η MEE Business Partnership, που περιλαμβάνει και την MİA Teknoloji AŞ από την Τουρκία.

«Είναι μια τεχνολογία που θα παρέχει…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να μπουν τουρκικά συστήματα επικοινωνίας και στην Ελλάδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.