ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Εδώ θα δείτε το Νοά-ΑΕΚ και το Μάλμε-ΠΑΟΚ

Από ποια κανάλια θα παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Μάλμε και Νόα-ΑΕΚ.
Τα κανάλια κανάλια που θα μεταδώσουν τα ματς ΠΑΟΚ-Μάλμε και Νόα-ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions και του Conference League αντίστοιχα.

Τα κανάλια κανάλια που θα μεταδώσουν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Μάλμε (20:00) και Νόα-ΑΕΚ (19:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions και τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League αντίστοιχα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έκανε το καθήκον του κόντρα στη Μπάνια Λούκα και πλέον αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε. Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί για την Τρίτη 6/8 (στις 20:00) εκτός έδρας και ο δεύτερος  την επόμενη Τρίτη 13/8 ( 20:30) στην Τούμπα. Φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που είναι τα πλέι οφ.

Οπως γνωστοποίησε η Nova  και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλια NovasportsPrime.

Μία ώρα νωρίτερα την Τρίτη (6/8) στις 19:00, δηλαδή η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Αρμενία τη Νόαγια την 1 η αγωνιστική του 3 ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League. Θυμίζουμε οτι στον προηγούμενο γύρο η Ένωση άφησαε εκτός την Ίντερ Εσκάλδες με συνολικό σκορ 8-3, ενώ η ομάδα από την Αρμενία προέρχεται από 2 προκρίσεις κόντρα σε Σκεντίγια και Σλιέμα.

Βεβαίως το παιχνίδι Νόα-ΑΕΚ θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι COSMOTE SPORT 1HD.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ