ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (6/8) : Ο Εμμανουήλ Καραλής τα νίκησε όλα! Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

Η e-Sportime (6/8) δεν μπορεί παρά να μην είναι αφιερωμένη σε όσα κατάφερε ο Εμμανουήλ Καραλής. Χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι.
e-Sportime (6/8) : Ο Εμμανουήλ Καραλής τα νίκησε όλα! Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

Η e-Sportime (6/8) είναι για πάρτη του Μανόλο. Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,90 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Άφησε πίσω του όσα τον… βάραιναν και έκανε άλμα ζωής!

Από τον άρχοντα των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια στον άρχοντα του επί κοντώ. Ο Εμμανουήλ Καραλής έψαχνε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το κατάφερε στο Παρίσι! Πέταξε ψηλά, πολύ ψηλά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο 25χρονος επικοντιστής ήταν 4ος στο Τόκιο πριν από τρία χρόνια. Φέτος όμως τα… σάρωσε όλα. Χάλκινο στον κλειστό στη Γλασκώβη, ασημένιος στο ευρωπαϊκό ανοικτού στη Ρώμη και κλείσιμο με το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Επιτυχία που την αξίζει στο 100% σε έναν αγώνα που ο Ντουπλάντις έκανε το 9ο παγκόσμιο ρεκόρ του, στα 6,25μ.! Τι κάνει αυτός ο τρελός Σουηδός!

Μια επιτυχία επίσης που φέρνει την Ελλάδα στα έξι μετάλλια. Αυτό σημαίνει πως η ελληνική αποστολή έχει ξεπεράσει κατά δύο την επίδοση του Τόκιο. Εκεί είχαμε τέσσερα μετάλλια. Με το 6ο μετάλλιο η Ελλάδα έφτασε την επίδοση του Ρίο και θέλει ένα ακόμα για να την ξεπεράσει.

e-Sportime (6/8) : Η επίσημη αγαπημένη του Πόλο!

Αυτό το μετάλλιο το θέλει πολύ. Το αξίζει αυτή η ομάδα και της λείπει. Η Εθνική Ελλάδας Πόλο έκανε το θαύμα της. Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων κέρδισε 9-8 την Ιταλία! Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Κροατίας από τις ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη θέση στο group της. Αυτό σημαίνει πως αντίπαλός της στα προημιτελικά θα είναι η εθνική Σερβίας.

Ακόμα. Αποκαλύψεις από τον Agent Greek…

  • Τι παίζει με Μεντιλίμπαρ γι Όρτα…
  • Φουλ για Πελίστρι
  • Κέντα με Λύρατζη
  • Παίζει του Μορόν

Στοιχηματικές επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα από τον Χοσέ.

Κατεβάστε την e-Sportime (06/08/2024) μέσω Mailchimp ΕΔΩ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (6/8) : Ο Εμμανουήλ Καραλής τα νίκησε όλα! Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.