ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Παναθηναϊκός κάνει all in για Πελίστρι! Νέα πρόταση στην Γιουνάιτεντ!

Ο Παναθηναϊκός πάει για μια ακόμα υπέρβαση με τον Πελίστρι. 9 εκ. στην Γιουνάιτεντ και τετραετές ή πενταετές στον Ουρουγουανό!
O Παναθηναϊκός κάνει all in για Πελίστρι! Νέα πρόταση στην Γιουνάιτεντ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα κίνηση για τον Πελίστρι. Ανέβασε την προσφορά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Ουρουγουανό winger!

Προφανώς και δεν χρειαζόταν το κόψιμο του Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα για να ξεκαθαριστεί ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει αριστερό εξτρέμ. Γνωστό της πάσης πως οι πράσινοι θέλουν έναν winger που να κάνει τη διαφορά και ο Ντιέγκο Αλόνσο τον έχει εντοπίσει. Είναι ο Φακούντο Πελίστρι για τον οποίο οι δυσκολίες εξαρχής ήταν μεγάλες και ο Παναθηναϊκός άφηνε στην άκρη το θέμα. Ή τουλάχιστον έτσι έβγαζε προς τα έξω. Διότι στην πραγματικότητα, ο Πελίστρι όχι απλά είναι ένας από τους πρώτους στόχους του τριφυλλιού αλλά μετά τον Τετέ, είναι έτοιμος ο σύλλογος να κάνει μία ακόμη οικονομική υπέρβαση για χάρη του 22χρονου Ουρουγουανού.

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν κάποιες ενστάσεις για το αν αξίζει τον κόπο να μπει σε μία τέτοια διαδικασία για τον Πελίστρι, όμως ο Αλόνσο φαίνεται πως έχει πείσει κυρίως τον Γιάννη Αλαφούζο πως ο Ουρουγουανός όχι μόνο έχει να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό αλλά και ότι θα έχει υψηλή μεταπωλητική αξία.

Βάσει πληροφοριών, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα κίνηση για την αγορά του παίκτη, ανεβάζοντας την προσφορά του πάνω από τα 7εκ. και μαζί με κάποια μπόνους που θα πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από επίτευξη στόχων της ομάδας και συμμετοχές του παίκτη, το ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 9εκ. ευρώ! Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συζητά για τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο με τον Πελίστρι, τον οποίο έχει αναλάβει να ψήσει ο Αλόνσο και φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Παναθηναϊκός κάνει all in για Πελίστρι! Νέα πρόταση στην Γιουνάιτεντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.