ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Με το στιλό στο χέρι για τις υπογραφές για την αγορά και άλλης ομάδας – Είναι τελειωμένο – Σε ποιο πρωτάθλημα

Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει πως η υπόθεση βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Με το στιλό στο χέρι για τις υπογραφές για την αγορά και άλλης ομάδας – Είναι τελειωμένο – Σε ποιο πρωτάθλημα

Εδώ και έναν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά της Μόντσα.

Μπορεί το όνομα της ομάδας της Serie A της Ιταλίας να επανήλθε αυτές τις μέρες, όμως το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει πως η υπόθεση βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές.

Οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη «δουλεύουν» την συγκεκριμένη περίπτωση από όταν ήταν στην ομάδα ο Φρανσουά Μοντεστό, εδώ και έναν χρόνο και η υπόθεση θεωρείται πλέον τελειωμένη.

Τεράστια η ενίσχυση του δικτύου των ποδοσφαιρικών ομάδων του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού που φέρνει η συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία, τη Ρίο Άβε στην Πορτογαλία και τη Μόντσα στην Ιταλία.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να αποκτήσει ομάδες τόσο στη Γερμανία όσο και τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ : Όρτα και μόνο Όρτα!

Ανέφικτη η επιστροφή Κάρμο στον Ολυμπιακό;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Με το στιλό στο χέρι για τις υπογραφές για την αγορά και άλλης ομάδας – Είναι τελειωμένο – Σε ποιο πρωτάθλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.