ENGINE POWER

Ρεκόρ με 916,76 χλμ με μία φόρτιση!

Έχουμε την τάση να λέμε ότι τα εύρη ρεκόρ που ανακοινώθηκαν είναι υψηλότερα από τα πραγματικά εύρη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.
Ρεκόρ με 916,76 χλμ με μία φόρτιση!

Αυτό το ρεκόρ είναι προς τιμήν της Bridgestone και της θυγατρικής της διαχείρισης στόλου Webfleet . Πραγματοποιήθηκε από δύο πιλότους ανάπτυξης από τον κατασκευαστή, τον Kevin Booker και τον Sam Clarke, και οι δύο κάτοχοι προηγούμενων ρεκόρ για οικονομία καυσίμου και κατανάλωση ενέργειας για ηλεκτρικά οχήματα. Τώρα έχουν αντίστοιχα 5 και 2 δίσκους αυτού του τύπου. Τους βοήθησε ο συγκυβερνήτης τους Ρίτσαρντ Πάρκερ. Η επιλογή τους έπεσε σε ένα SUV Ford Mustang Mach-E  εξοπλισμένο φυσικά με ελαστικά Bridgestone.

neo-rekor-me-91676-chlm-me-mia-fortisi

« Η κατάρριψη αυτού του ρεκόρ ήταν μια φανταστική περιπέτεια και μια σημαντική απόδειξη του τι μπορούν να επιτύχουν τα ηλεκτρικά οχήματα », δήλωσε ο Kevin Booker. Είναι εκπληκτικό πόσο μακριά έχει φτάσει η τεχνολογία και η αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών οχημάτων. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις . »

neo-rekor-me-91676-chlm-me-mia-fortisi

Η Ford Mustang Mach-E Premium Extended Range Propulsion, εξοπλισμένη με τροχούς 18 ιντσών, επιλέχθηκε για την τεχνολογία της. Αυτό το αυτοκίνητο παρουσιάζει μια ιδανική βάση με την μπαταρία 91 kWh που του δίνει αυτονομία WLTP 600 χιλιομέτρων. Προσθέσατε γρήγορα, περισσότερα από e300 λείπουν για να φτάσετε αυτό το ρεκόρ! Οι αναβάτες έπρεπε να επιδείξουν αίσθηση πεντάλ εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας για να επιτύχουν έναν εκπληκτικό μέσο όρο 10,05 χιλιομέτρων ανά κιλοβατώρα (kWh). ΤΟ ρεκόρ που θα εγκριθεί από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες επιτεύχθηκε σε ανοιχτό δρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Norfolk, του Lincolnshire, του Yorkshire, του Nottinghamshire, του Leicestershire, του Cambridgeshire και του Suffolk. Ένα ταξίδι 24 ωρών, που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό αστικών και αγροτικών δρόμων για την αναπαραγωγή πραγματικών συνθηκών οδήγησης.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεκόρ με 916,76 χλμ με μία φόρτιση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!