ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Νίκος Παπαδόπουλος: Γρηγορείτε και προσεύχεσθε για την Θράκη μας κύριε Υπουργέ – Τι απάντησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο που θα ονομάσουν «Θράκη»

Πετά την μπάλα στην εξέδρα η κυβέρνηση για την Θράκη μη... στεναχωρήσει το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;
Νίκος Παπαδόπουλος: Γρηγορείτε και προσεύχεσθε για την Θράκη μας κύριε Υπουργέ – Τι απάντησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο που θα ονομάσουν «Θράκη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για τις τουρκικές μεθοδεύσεις στην Θράκη, καλώντας τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να τεθεί εκτός νόμου το τουρκόφρονο κόμμα Κ.Ι.Ε.Φ..

«Είστε συνταγματολόγους κύριε υπουργέ και γνωρίζεται καλά πως το άρθρο 29, παράγραφος 1, εδάφιο α. του Συντάγματος, ορίζει σαφώς σε ποιους επιτρέπεται να πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα. Λέει σαφώς, Έλληνες πολίτες που εξυπηρετούν τη χώρα και το δημοκρατικό πολίτευμα. Ζητούμε να ακυρωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα για το Κ.Ι.Ε.Φ., αφού σαφώς παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα. Σαφώς αναφέρεται σε Έλληνες πολίτες και όχι Τούρκους, όπως αυτοπροσδιορίζονται αυτοί», υπογράμμισε ο βουλετής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ.

«Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν υπάρχει δυνατότητα, δεν υπάρχει καμία επιθυμία και δεν είναι το συνταγματικώς ορθό να υπάρχει απόπειρα παρέμβασης στη δικαιοσύνη», απάντησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει τα… στραβά μάτια στο Κ.Ι.Ε.Φ., πιθανώς για να μην τσαντιστεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο, το οποίο μάλιστα θα ονομάσουν… Θράκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παπαδόπουλος: Γρηγορείτε και προσεύχεσθε για την Θράκη μας κύριε Υπουργέ – Τι απάντησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο που θα ονομάσουν «Θράκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.