ΠΟΛΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα της Εθνικής πόλο των γυναικών κόντρα στην Αυστραλία (6/8)

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με την αντίστοιχη της Αυστραλίας για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα της Εθνικής πόλο των γυναικών κόντρα στην Αυστραλία (6/8)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παρακολουθήστε στις 20:00 σε Live Streaming τον αγώνα της Εθνικής πόλο των γυναικών κόντρα στην Αυστραλία για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο του Παρισιού.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μετρούσε τρεις σερί ήττες, όμως με την επιβλητική νίκη επί της οικοδέσποινας Γαλλίας με 11-4, η γαλανόλευκη προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

Δείτε τον αγώνα της Εθνικής πόλο των γυναικών σε Live Streaming ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα της Εθνικής πόλο των γυναικών κόντρα στην Αυστραλία (6/8)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.