ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μεγάλη έκπληξη από Αλμέιδα κόντρα στη Νόα

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Νότα.
ΑΕΚ: Μεγάλη έκπληξη από Αλμέιδα κόντρα στη Νόα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νόα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Conference League και ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει τις εκπλήξεις.

Στην ενδεκάδα με τους Αρμένιους ο Αργεντινός τεχνικός έβαλε κανονικά τον Πινέδα παρά τα όσα έχουν συμβεί. Μπορεί ο μάνατζέρ του να κάνει διάφορα κόλπα, μπορεί η ΑΕΚ να είναι έξαλλη μαζί του, αλλά ο Αλμέιδα συνεχίζει να τον στηρίζει.

Από εκεί και πέρα, οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Αριστερό μπακ στην ενδεκάδα αυτή τη φορά θα είναι ο Κάλενς και στον πάγκο μένουν τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Πήλιος. Από εκεί και πέρα, Βίντα και Μουκουντί παραμένουν στο κέντρο της άμυνας, ο Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια και παραμένει δεξιά.

Ο Πινέδα στη μεσαία γραμμή θα έχει δίπλα του τον Σιμάνσκι και στα φτερά τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς. Πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία θα είναι ο Λιούμπισιτς.

Νόα – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες

ΝΟΑ (Ρούι Μότα): Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Τοράρινσον, Σάντος, Σανγκαρέ, Μανβελιάν, Γκάμπος, Πίνσον, Φερέιρα, Άιας.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Οι πάγκοι

ΝΟΑ: Πλοστσάντνι, Μουραντιάν, Γκρεγκόριο, Ντασιάν, Τσινάρι, Μεντόσα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετρσογιάν, Ουλάντ Ομάρ.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Πήλιος, Άμραμπατ, Λαμέλα, Τσούμπερ, Κοϊτά, Μάνταλος, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Μεγάλη έκπληξη από Αλμέιδα κόντρα στη Νόα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.