ΠΑΟΚ

11αδα με Κεντζιόρα και Κωνσταντέλια ο Λουτσέσκου στο Μάλμε – ΠΑΟΚ

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League
11αδα με Κεντζιόρα και Κωνσταντέλια ο Λουτσέσκου στο Μάλμε – ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα play off του UEFA Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους 11 που θα παραταχθούν στο Eleda Stadion χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε όπως συνηθίζεται φανέλα βασικού στον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ ενώ μπροστά από τον Κροάτη θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζοάν Σάστρε (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ότο), Τόμας Κεντζιόρα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπάμπα Ράχμαν.

Στη μεσαία γραμμή ο Στέφαν Σβαμπ ήταν εξαρχής ο σίγουρος στη δυάδα των χαφ ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ενώ στα «φτερά» της επίθεσης οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον.

Τέλος, στη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρίσκεται όπως και στα παιχνίδια με την Μπάνια Λούκα, ο Ισπανός, Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιφτσής, Καμαρά, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Τσάλοφ, Μουργκ, Έκονγκ. Βιεϊρίνια, Σάστρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ

Δείτε παρακάτω την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Αναλυτικά οι 11αδες του αγώνα Μάλμε – ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τόμας

Μάλμε (Χένρικ Ρίντστρεμ): Νταλίν – Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζετερστρέμ, Μπουσανέλο – Πένια, Γιόνσεν – Μπολίν, Νανάσι – Τελίν, Μποτέιμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «11αδα με Κεντζιόρα και Κωνσταντέλια ο Λουτσέσκου στο Μάλμε – ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.