ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και νέο μπαμ

Ο Παναθηναϊκός πάει για νέα ηχηρή μεταγραφή.
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και νέο μπαμ

Το χρονοδιάγραμμα δεν το τήρησε. Υπήρξε καθυστέρηση στο θέμα των μεταγραφών, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλές επιλογές με εξαίρεση τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Για τον διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ τα έχουμε ξαναπεί και δεν είναι το θέμα μας. Μόνο που οι υπόλοιπες κινήσεις του «τριφυλλιού» είναι πολύ καλές. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έπαιζε βασικός στη La Liga και έχει την ποιότητα να ανεβάσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, ενώ ο Τετέ αποτέλεσε το πρώτο μπαμ.

Ο Βραζιλιάνος είναι εξτρέμ τοπ επιπέδου. Στη Γαλατασαράι δεν έπιασε έχοντας να ανταγωνιστεί παικταράδες, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Διαθέτει στοιχεία που δεν βλέπεις στους περισσότερους wingers της Super League 1.

Εξαιρετική -τουλάχιστον στα χαρτιά- και η επιλογή του Φίλιπ Μαξ. Ο Γερμανός δεν έχει σχέση με τον Χουάνκαρ, είναι παίκτης άλλου επιπέδου και θα βοηθήσει σημαντικά.

Μόνο που δεν σταματάει εδώ ο Παναθηναϊκός. Όλο αυτό θα έχει και συνέχεια. Το ψάχνει για ένα ακόμη μπαμ. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για μία ακόμη υπέρβαση. Στόχος η μία ακόμη προσθήκη στα εξτρέμ. Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν ακόμη βασικό παίκτη για τα φτερά της επίθεσής τους και θα δώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Ωστόσο, αυτή η υπόθεση ίσως καθυστερήσει λίγο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το θέμα του φορ. Εκεί πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Αντράζ Σπόραρ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος και νέο μπαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.