ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

A Bola: Δε σταματάει την… επίθεση η Σπόρτινγκ – Ανεβάζει την προσφορά για τον Ιωαννίδη!

Η A Bola συνεχίζει το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
A Bola: Δε σταματάει την… επίθεση η Σπόρτινγκ – Ανεβάζει την προσφορά για τον Ιωαννίδη!

Καμία διάθεση να παρατήσει την υπόθεση «Φώτης Ιωαννίδης» δεν έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με όσα αναφέρει και πάλι η A Bola.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός που έκανε μία τρομερή χρονιά πέρσι με 44 εμφανίσεις, έχοντας 23 γκολ και 9 τελικές πάσες, εκτοξεύοντας την αξία του στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι οι Πορτογάλοι τον παρακολουθούν εδώ και καιρό και σύμφωνα με όσα γράφονται έχουν κάνει ήδη δύο προσφορές, για την απόκτησή του.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πουλάει τον παίκτη, εκτός αν έρθει μία εξωφρενική πρόταση και έτσι τις δύο πρώτες προτάσεις τις έχει απορρίψει.

Ωστόσο η Σπόρτινγκ είναι ακόμα εδώ και ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση, για να καταφέρει να πάρει τη θετική απάντηση.

A Bola: Αυτά προσφέρει η Σπόρτινγκ!

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα προσφέρει 20 + 5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που έχει δεχτεί το «τριφύλλι» ήδη.

Αυτή είχε γίνει από την Ίπσουιτς και την αρνήθηκε και αυτή, αφού δε θέλουν να σκέφτονται κάποια πιθανή πώληση του στην ομάδα.

Βέβαια έρχεται στο όλο θέμα να προσθέσει κάποιες λεπτομέρειες και η Record, η οποία τονίζει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Αυτό είναι το να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τη Super League 1 και γι’ αυτό πιέζει σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τον Παναθηναϊκό για να τον πουλήσει.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεσή του, η οποία έχει γίνει σίγουρα σίριαλ το φετινό καλοκαίρι, με πολλά εκατομμύρια να… χορεύουν γύρω του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «A Bola: Δε σταματάει την… επίθεση η Σπόρτινγκ – Ανεβάζει την προσφορά για τον Ιωαννίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.