MEDIA

17 κλωστές: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα παίξει στο MEGA

Αυτή είναι η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς 17 κλωστές που θα παίξει στο MEGA
17 κλωστές: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα παίξει στο MEGA

Στο κανάλι του MEGA αναμένεται να παίξει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, 17 κλωστές μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα από την Cosmote TV.

Οι «17 Κλωστές» βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αφηγούνται μια αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα στα Κύθηρα του περασμένου αιώνα, από το 1906 έως το 1909. Το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «17 κλωστές: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα παίξει στο MEGA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα