ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίντκλεφ για δεύτερος τερματοφύλακας στον Άρη!

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα ο Άρης βρήκε είναι κοντά στον 19χρονο γκολκίπερ Φίλιπ Σίντκλεφ.
Σίντκλεφ για δεύτερος τερματοφύλακας στον Άρη!

Άρης: Ο 19χρονος, ύψους 1,90μ. Φιλίπ Σίντκλεφ αναμένεται να είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα! Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σουηδίας ο Θεός του πολέμου είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Μπρομαμποϊκάρνα, με τον νεαρό να έχει δεχθείο πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Οπως αναφέρει τη σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se «…Ο τερματοφύλακας της BP (σ.σ. Μπρομαμποϊκάρνα), Φιλίπ Σίντκλεφ, 19 ετών, λέγεται εδώ και αρκετό καιρό ότι ενδιαφέρει άλλους συλλόγους, με την ελβετική Βασιλεία να λέγεται προηγουμένως ότι τον είχε σκάουτερ.

Θα υπάρξει όμως «μετακόμιση» στην Ελλάδα για το ταλέντο.

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει οτι ο Σίντκλεφ είναι κοντά σε μεταγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης και οι σύλλογοι (σ.σ. Άρης και Μπρομαμποϊκάρνα) έχουν έρθει σε συμφωνία. Αυτό που απομένει για να γίνει η μεταγραφή είναι κάποιες λεπτομέρειες στην συμφωνία της ομάδας (σ.σ. Άρης)με τον παίκτη. Ο Σίντκλεφ φέρεται να έχει λάβει πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων ετών χρόνια».

Μάλιστα η εν λόγω ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Φιλίπ Σίντκλεφ  ο οποίος όμως αποφεύγει να μιλήσει ξεκάθαρα για τον Άρη: «Από όσο γνωρίζω, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα αφήσω τον ατζέντη μου να το χειριστεί αυτό. Δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω».

Στη συνέχεια ο νεαρός τερματοφύλακας ρωτήθηκε γενικότερα αν είναι κοντά στο να αλλάξεις σύλλογο, για να απαντήσει: «Ξέρω ότι οι σύλλογοι είχαν συζητήσεις. Μένει να δούμε πόσο κοντά είναι», εννοώντας προφανώς την ομάδα του και τον Άρη.

Να αναφέρουμε οτι το συμβόλαιο του Σίντκλεφ με τη Μπρομαποϊκάρνα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2026, ενώ την τελευτία διετία έχει πραγματοποιήσει 41 εμφανίσεις όντας διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σίντκλεφ για δεύτερος τερματοφύλακας στον Άρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.