ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε ο Αλαφούζος δεν περιμένει το νούμερο που θα του πει ο Ιωαννίδης!

Ο Ιωαννίδης θα ζητήσει χρήματα, που ίσως δεν περιμένει ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος να ακούσει!
Ούτε ο Αλαφούζος δεν περιμένει το νούμερο που θα του πει ο Ιωαννίδης!

Ο Παναθηναϊκός δεν τον πουλάει. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα… απαιτήσει να αυξηθούν οι απολαβές του πάνω από το τριπλάσιο!

Στην Πορτογαλία επιμένουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζει την τελευταία καλή της προσφορά για τον Φώτη Ιωαννίδη. Στον Παναθηναϊκό επιμένουν να διαρρέουν ότι ο διεθής επιθετικός δεν θα πουληθεί.

Ο Ιωαννίδης τηρεί στάση αναμονής και δεν παίρνει θέση σε τέτοιου είδους σενάρια. Στον περίγυρο πάντως του τριφυλλιού έχουν καταλάβει οι περισσότεροι πλέον πως τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, σε ότι αφορά τουλάχιστον τις σκέψεις του παίκτη. Δεν είναι πια αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό.

Η πρόσφατη επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ στην Αθήνα και πιθανώς μια συζήτηση που είχαν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όμως δεν είναι στο χέρι του. Αν ο Παναθηναϊκός αρνείται όλες τις προτάσεις, ο Ιωαννίδης δεν θα πάει πουθενά. Το ζήτημα από εκεί και μετά είναι οι όροι με τους οποίους θα μείνει. Διότι ναι μεν ανανέωσε σχετικά πρόσφατα το συμβόλαιο του, με πολύ καλύτερες οικονομικές συνθήκες, οι οποίες όμως απέχουν και πάλι πολύ από τα χρήματα που παίρνουν οι περισσότεροι συμπαίκτες του.

Αυτή τη φορά ο Ιωαννίδης θα απαιτήσει. Μαζί με τον εκπρόσωπο του, έχουν ξεκαθαρίσει ήδη ότι θα ζητήσουν χρήματα που ίσως δεν περιμένει ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, που είχε υποσχεθεί μία επέκταση συνεργασίας μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό, την οποία όμως δεν έχει δει ακόμη ο Έλληνας επιθετικός.

Ο Ιωαννίδης θέλει σίγουρα τα λεφτά του επί τρία! Δηλαδή από τα 400.000 θα πάει σίγουρα στο 1,2εκ. ευρώ τις απαιτήσεις του και ίσως και περισσότερα, αφού αρκετοί παίκτες είναι μισθολογικά πολύ παραπάνω. Χωρίς να συνυπολογιστούν τα όποια μπόνους.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ιωαννίδης βαφτίζεται ως ο νέος ηγέτης και όπως τονίζει σε όλους τους τόνους και προς πάσα ενδιαφερόμενο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν πωλείται, θα πρέπει να πληρώνεται και αναλόγως…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Κατεβάστε την e-Sportime (08/08/2024) μέσω Mailchimp με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούτε ο Αλαφούζος δεν περιμένει το νούμερο που θα του πει ο Ιωαννίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!