ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τα έχει όλα, έχει και τον Κοϊτά ο Αλμέιδα!

Εκτός τόπου και χρόνου. Μια μπάλα μόνος του θέλει ο Κοϊτά. Δεν μπορεί να τον βάλει σε «καλούπι» ο Αλμέιδα.
ΑΕΚ: Τα έχει όλα, έχει και τον Κοϊτά ο Αλμέιδα!

Ο Κοϊτά δεν βοήθησε την ΑΕΚ στην Αρμενία. Μια μπάλα μόνος του θέλει ο Μαυριτανός, εκνευρίζοντας συμπαίκτες και Αλμέιδα που ξέσπασε μετά την ήττα από την Νόα. 

Μια τραγωδία ήταν η ΑΕΚ στην Αρμενία. Συνολικά. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ΄ Εσκάλδες. Τυχαίο; Συμπωματικό; Ο Αλμέιδα πρέπει να το ψάξει.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δείχνουν να μην είναι καλά. Όχι μόνο ο Στρακόσια που έκανε πάλι τραγικά λάθη αλλά και άλλοι. Υπάρχει και ένας νεοφερμένος που μοιάζει να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και το χειρότερο είναι πως με τη εν γένει αγωνιστική του συμπεριφορά, εκνευρίζει συχνά και τους συμπαίκτες του.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, μπορεί μετά την είσοδο του στην Αρμενία να φάνταζε ως ένας από τους λίγους που προσπάθησε, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό που διαπιστώνει και ο Αλμέιδα με τον Μαυριτανό, είναι ότι θέλει μια μπάλα μόνος του. Δεν έχει ακόμη το ομαδικό πνεύμα που θέλει να περάσει ο προπονητής, επιχειρεί συχνά προσπάθειες τραβηγμένες από τα μαλλιά και δυσκολεύεται να μπει σε καλούπια τακτικής.

Μην ξεχνάμε ότι έπαιζε σε μία ομάδα όπως η Σιντ Τρούιντεν, με ότι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με την ΑΕΚ, σε ότι αφορά την τακτική προσέγγιση. Κακά τα ψέματα… είναι άλλο το επίπεδο και ο Κοϊτά αν δεν το καταλάβει σύντομα, τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Δεδομένη η ποιότητα του αλλά δεν αρκεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τα έχει όλα, έχει και τον Κοϊτά ο Αλμέιδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!