ΠΑΟΚ

Ο Τσιγγάρας, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και το δίλημμα του ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας, η Eredivisie και το δίλημμα του ΠΑΟΚ για το μέλλον
Ο Τσιγγάρας, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και το δίλημμα του ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες εντός ΠΑΟΚ καθώς για τον Έλληνα μέσο έχει προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό την ώρα που γεννάται ένα μεγάλο δίλημμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο δικέφαλος του βορρά είναι δεδομένο πως έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού χαφ.

Η περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με τη στάση του Γάλλου να οδηγεί τους ασπρόμαυρους προς άλλες επιλογές.

Ο Τσιγγάρας, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και το δίλημμα του ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή όμως, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να δουν και το τι μέλλει γενέσθαι και με την περίπτωση του Χάρη Τσιγγάρα, για τον οποίο φέρεται να έχουν χτυπήσει την πόρτα της Τούμπας, σύλλογοι από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ομάδες από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γερμανία και Ολλανδία) έχουν εκφράσει το φιλολογικό (σε πρώτη φάση) ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται το ενδιαφέρον να πάρει πιο επίσημη μορφή και μένει να φανεί το πως θα επιλέξει να διαχειριστεί ο δικέφαλος του βορρά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μπορεί ο Χάρης Τσιγγάρας να μην είναι αρνητικός να δοκιμάσει και πάλι μια εμπειρία στο εξωτερικό, μετά τον δανεισμό του στην Τουλούζ και τη Ligue 1, όμως ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται μπροστά από ένα δίλημμα.

Παραχώρηση του παίκτη με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των Ελλήνων ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον καταρτισμό της λίστας για τις διοργανώσεις της UEFA ή παραμονή του Τσιγγάρα και μια παραπάνω λύση στα χαφ για τον Λουτσέσκου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσιγγάρας, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και το δίλημμα του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.