ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθλιότητα: H Bόζεμπεργκ έκανε κομματική της «μασκότ» τον Μίλτο Τεντόγλου – Κατέβασε την εικόνα άρον – άρον μετά την κατακραυγή

Με ξεδιάντροπο τρόπο η Ελίζα Βόζεμπεργκ καπηλεύτηκε την επιτυχία του Τεντόγλου - Ζήτησε συγγνώμη και επικαλέστηκε... τεχνικό λάθος
Αθλιότητα: H Bόζεμπεργκ έκανε κομματική της «μασκότ» τον Μίλτο Τεντόγλου – Κατέβασε την εικόνα άρον – άρον μετά την κατακραυγή

Η επικοινωνιακή τακτική των νεοδημοκρατών είναι ο ορισμός του παρασιτισμού. Για παράδειγμα στο σκάνδαλο Ασημακοπούλου, η γαλάζια ευρωβουλευτής απέκτησε παράνομη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα ομογενών, για να τους «βομβαρδίσει» με προεκλογικό υλικό. Η κομματοκρατία επεκτάθηκε σαν ιός που πρόσβαλλε το απόρρητο των πολιτών.

Και τώρα μια άλλη γαλάζια ευρωβουλευτής, η Ελίζα Βόζεμπεργκ σκέφτηκε να δράσει παρασιτικά εις βάρος του χρυσού Ολυμπιονίκη μας, Μίλτου Τεντόγλου, για να διαφημίσει την… αφεντιά της και το κόμμα της. Μιλάμε για μνημείο ντροπής.

Η Βόζεμπεργκ έκανε μια ανάρτηση δήθεν συγχαρητηρίων για τη διάκριση του Τεντόγλου, κοτσάροντας στην ίδια εικόνα με τον αθλητή, το ονοματεπώνυμό της, το σήμα της ΝΔ, το σήμα του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και το σήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Με λίγα λόγια η Βόζεμπεργκ έκανε τον Τεντόγλου… μασκότ για πολιτικό… φυλλάδιο της. Προφανώς το έκανε χωρίς να έχει λάβει την έγκριση του Μίλτου για αυτή την αθλιότητα και χωρίς καν να το γνωρίζει ο αθλητής! Μηδέν σεβασμός για τον Ολυμπιονίκη. Μαθημένοι στη νοοτροπία ότι τα πάντα τους ανήκουν και μπορούν να τα εκμεταλλεύονται όπως γουστάρουν. Με αυτή την τραγική εικόνα, είναι λες και πήρε το χρυσό μετάλλιο η… Βόζεμπεργκ και η ΝΔ, ενώ η φωτογραφία του Τεντόγλου χρησιμοποιείται σαν κράχτης για να πέσει το μάτι στα πολιτικά λογότυπα.

Πόσο πιο φτηνός πολιτικαντισμός μπορεί να υπάρξει; Πολιτικοί να οικειοποιούνται τις παγκόσμιες επιτυχίες Ελλήνων αθλητών, για να ζητιανέψουν λίγα views παραπάνω στα social. Λες και ο Τεντόγλου και ο κάθε αθλητής μας στους Ολυμπιακούς, αγωνίζεται για να έχει μπάστακα την κάθε Βόζεμπεργκ και το κάθε κόμμα που θέλει να κάνει το κομμάτι του.

Μετά την κατακραυγή που αυτονόητα ξέσπασε στο διαδίκτυο για την κομματική καπηλεία εις βάρος του Τεντόγλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ κατέβασε άρον – άρον την εικόνα ντροπής και ανέβασε στη θέση της μια άλλη που έδειχνε σκέτο τον Τεντόγλου χωρίς τα… λογότυπα.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, η Βόζεμπεργκ έγραψε στη νέα ανάρτηση ότι: «Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτος Τεντόγλου – Miltos Tentoglou, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του».

Τι σόι τεχνικό λάθος είναι αυτό που κατά… τύχη βρέθηκαν τα λογότυπα της ΝΔ και της Βόζεμπεργκ δίπλα στον Τεντόγλου; Και αν ήταν τεχνικό λάθος, πώς δεν το είχε προσέξει κανένας από το επιτελείο της Βόζεμπεργκ για τόσες ώρες, άλλα έπρεπε πρώτα να τους κράξει το διαδίκτυο για να κατεβάσουν την εικόνα;

Αυτές οι αστείες δικαιολογίες φυσικά δεν γίνονται πιστευτές. Η αρχική εντύπωση παραμένει: τα γαλάζια στελέχη νομίζουν ότι όλοι και όλα είναι προσωπική περιουσία τους…

Με ξεδιάντροπο τρόπο η Ελίζα Βόζεμπεργκ καπηλεύτηκε την επιτυχία του Τεντόγλου - Ζήτησε συγγνώμη και επικαλέστηκε... τεχνικό λάθος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθλιότητα: H Bόζεμπεργκ έκανε κομματική της «μασκότ» τον Μίλτο Τεντόγλου – Κατέβασε την εικόνα άρον – άρον μετά την κατακραυγή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πέτρος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.