ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσουκαλάς : Αν η ΑΕΚ δεν προκριθεί, ο Αλμέιδα… (vid)

Την πρόβλεψή του για τις εξελίξεις με τον Αλμέιδα σε περίπτωση που δεν προκριθεί η ΑΕΚ έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του.
Τσουκαλάς : Αν η ΑΕΚ δεν προκριθεί, ο Αλμέιδα… (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς αφού πρώτα μίλησε για τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια έπιασε την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα. Σε περίπτωση που δεν προκριθεί η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Νοά στην Αρμενία.

Δεν περνάει και το καλύτερό της φεγγάρι η ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι σε δύσκολη θέση, ο Μάριος Ηλιόπουλος έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους… Βούτυρο στο ψωμί του Τάκη για να ασχοληθεί με όσα συμβαίνουν στην Ένωση, κάνοντας την πλάκα του. Ίσως όχι μόνο αυτή…

Ο Τάκης Τσουκαλάς ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν πιστεύω πως δεν περάσει η ΑΕΚ να πω την αλήθεια..». Και συνέχισε: «Αν όμως δεν προκριθεί, τότε δεν θα ξεκινήσει με τον Αλμέιδα στον πάγκο στο πρωτάθλημα».

Αυτά είπε στην εκπομπή του στο YouTube. Τώρα κάτι ξέρει, κάνει πλάκα; Θα δείξει…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Ο Τσουκαλάς για την ΑΕΚ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσουκαλάς : Αν η ΑΕΚ δεν προκριθεί, ο Αλμέιδα… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.