ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο πιστεύει στην πρόκριση

Όσα είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ.
Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο πιστεύει στην πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο και είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο το πιστεύει απέναντι στον Άγιαξ.

Θεωρεί πως ακόμη είναι ανοιχτή η πρόκριση. Και ας πρέπει να πάει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία και να κάνει διπλό. Πρέπει να τρυπήσει το ταβάνι του.

Συγκεκριμένα ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε πως «ο αποψινός αγώνας ήταν για εμάς ένα μάθημα. Εάν θέλουμε να βρισκόμαστε στα ευρωπαϊκά σαλόνια πρέπει να παίξουμε κατ’ αυτό τον τρόπο. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βεβαίως η πρόκριση έχει ανηφόρα, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα δώσουμε την μάχη μας. Θα πολεμήσουμε».

Από εκεί και πέρα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κακή εκκίνηση της ομάδας του. Ανέφερε πως «αναμφίβολα τα πρώτα λεπτά δεν ήταν αυτά που είχαμε οργανώσει. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά, οπότε είχαμε δυσκολία να βρούμε τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να πιέσουμε. Νομίζω ότι είναι ένα θέμα ταχυτήτων. Εμείς πιέζουμε με ταχύτητα. Μετά το 15-20 βελτιωθήκαμε και το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας διαφορετικός αγώνας για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αυτό που θέλουμε, μια ομάδα θαρραλέα όταν θέλουμε να πάρουμε την μπάλα αλλά και όταν θέλουμε να επιτεθούμε. Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, πάντα να είμαστε ο εαυτός μας. Όταν τελείωσε ο αγώνας, οι φίλαθλοι αναγνώρισαν αυτό στους ποδοσφαιριστές».

Για τους Ιωαννίδη, Μπάλντοκ, Τετέ και Μαξίμοβιτς κι αν θα παίξουν περισσότερο στην ρεβάνς είπε: «Να σας πω ότι θα ήταν πολύ βιαστικό από πλευράς μου να πω απόψε ποιοι θα παίξουν σε μια εβδομάδα. Οι παίκτες που μπήκαν απόψε σαν αλλαγή στάθηκαν πολύ καλά και βελτιωνόμαστε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο πιστεύει στην πρόκριση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.