ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Καταστροφική εβδομάδα!

Ποια είναι τα δεδομένα στο UEFA Ranking για την Ελλάδα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ.
UEFA Ranking Ελλάδα: Καταστροφική εβδομάδα!

UEFA Ranking Ελλάδα: Μετά το τέλειο με το 6/6 στα ματς του δεύτερου προκριματικού ήρθε το στραπάτσο. Ο Παναθηναϊκός χάνοντας από τον Άγιαξ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Το χαστούκι της ΑΕΚ στην Αρμενία ήταν το πιο απρόσμενο και το πιο ανησυχητικό. Απέναντι σε μία ομάδα του χεριού της όπως η Νόα, η Ένωση δεν έφερε βαθμούς στην Ελλάδα. Αυτή ήταν η αρχή του κακού.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία στη Σουηδία απέναντι στην υπολογίσιμη Μάλμε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποφύγει έστω την ήττα εντός έδρας από τον ανώτερο Άγιαξ.

Έτσι με μοναδικό θετικό αποτέλεσμα αυτό του ΠΑΟΚ η ζημιά ήταν δεδομένη. Την ίδια ώρα οι Δανοί έχουν ήδη κάνει την προσπέραση μετά τη νίκη της Κοπεγχάγης. Το θετικό είναι πως η Μπρόντμπι έχασε εντός έδρας από τη Λέγκια Βαρσοβίας και η Σίλκεμποργκ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη. Θα είναι ιδανικό σε μία εβδομάδα να έχουν δύο αποκλεισμούς.

Μετά την αδυναμία ου Παναθηναϊκού να πάρει κάτι κόντρα στους Ολλανδούς, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και η Σκωτία. Η Κιλμάρνοκ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Τρόμσο εντός έδρας και Σεν Μίρεν έφερε στο γήπεδό της 1-1 με την Μπραν. Μόλις 50 βαθμοί μας χωρίζουν πια με τη Σκωτία. Ο κίνδυνος να πέσουμε ακόμη πιο κάτω είναι υπαρκτός. Ας ελπίσουμε, όμως, πως οι ελληνικές ομάδες σε μία εβδομάδα θα βγάλουν αντίδραση και πως Δανοί και Σκωτσέζοι θα έχουν αποκλεισμούς.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η κατάταξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Καταστροφική εβδομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.