ΠΑΟΚ

Οριστικές εξελίξεις με Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ – Φορτσάρει για σέντερ μπακ

Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ ο Εκόνγκ - Τρέχουν για σέντερ μπακ οι πρωταθλητές
Οριστικές εξελίξεις με Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ – Φορτσάρει για σέντερ μπακ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, με το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αλ Κολούντ για την πώληση του Νιγηριανού να έχει κλειδώσει.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, η οποία του προσφέρει σχεδόν την τριπλάσια ετήσια αμοιβή συγκριτικά με αυτή που του παρείχε ο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, νούμερο που είχαν δώσει με τη σειρά τους στη Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2023 για να τον αποκτήσουν.

Χαρακτηριστικό του προχωρημένου της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Αφρικανός σέντερ μπακ έχει ετοιμάσει ήδη βαλίτσες για να αναχωρήσει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από την Κέρκυρα, νησί στο οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια του για διακοπές.

Οριστικές εξελίξεις με Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ – Φορτσάρει για σέντερ μπακ

Οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του MVP του πρόσφατου Copa Africa, φαίνεται πως κάνουν τον ΠΑΟΚ να τρέξει προκειμένου να αποκτήσει σέντερ μπακ.

Η περίπτωση του Σλοβένου Βάνια Ντρκούσιτς βρίσκεται στο προσκήνιο για τους ασπρόμαυρους, σε μια υπόθεση που έχει φτάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα σήμερα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Σότσι, Μλάντεν Ράτκοβιτσα, μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας και τόνισε πως αναμένονται σύντομα εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του πελάτη του.

Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για παν ενδεχόμενο, ο δικέφαλος του βορρά τρέχει κι άλλη μια περίπτωση αμυντικού, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένη τη προσπάθεια που γίνεται για την είσοδο της ομάδας στο League Stage του UEFA Champions League, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην αντικατάσταση του Νιγηριανού έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την πιθανότητα πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικές εξελίξεις με Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ – Φορτσάρει για σέντερ μπακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.