ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται με πρωτοκλασάτο!

Ο ΠΑΟΚ δεν «πατάει» καλά και ο Λουτσέσκου περίμενε περισσότερα από τον Κωνσταντέλια.
Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται με πρωτοκλασάτο!

Ο Κωνσταντέλιας είναι μακριά από τα στάνταρ του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να βρει λύση.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά στα πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως έκανε τη δουλειά με Μπόρατς και τουλάχιστον δεν ηττήθηκε από τη Μάλμε στη Σουηδία. Προφανώς και στην πορεία θα γίνει καλύτερος αλλά ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Ειδικά όταν βλέπει ότι κάποιοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές δεν αποδίδουν αυτό που μπορούν και έχουν μείνει πίσω.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 21χρονος επιθετικός έχασε ουσιαστικά σχεδόν όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού και ακόμη μοιάζει να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Κόντρα στην Μπόρατς πήρε χρόνο συμμετοχής, δίχως να κάνει τη διαφορά, απέναντι στη Μάλμε πήρε φανέλα βασικού όντας ωσεί παρών και φυσικά ο Λουτσέσκου προσπαθεί να βρει λύση, γνωρίζοντας πως μόνο ο χρόνος και η ανάλογη διαχείριση θα δώσει λύση στο πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι ο «Ντέλιας» με μία – δύο κινήσεις μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Τώρα μοιάζει να του λείπει η ταχύτητα στα πρώτα μέτρα, η σπιρτάδα που έβγαζε στο τερέν και γενικά δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κωνσταντέλια που ήξεραν όλοι στον ΠΑΟΚ. Και τα παιχνίδια που έρχονται είναι ζωής και θανάτου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται με πρωτοκλασάτο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.