ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εδώ θα δούμε την Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού

Κανάλι και ώρα στον τελικό του ακοντισμού γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά στον οποίο μετέχει και η Ελίνα Τζένγκο.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εδώ θα δούμε την Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το βράδυ του Σαββάτου (10/8, 20:50) η Ελίνα Τζένγκο μετέχει στον τελικό του ακοντισμού στις γυναίκες στο Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού και η Ελλάδα έχει ευκαιρία για την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ – η 0ποία μετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες- έκανε πολύ καλή παρουσία στον προκριματικό βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ με 63,22 μ. και έδειξε πως έχει περιθώριο να στείλει το ακόντιο ακόμη μακρύτερα.

Η ασημένια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης Ντένις Ρουίζ Χουρτάδο (Κολομβία) έχει την κορυφαία φετινή επίδοση με 66,70 μ., ωστόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χαρούκα Χιτακούτσι (Ιαπωνία) νικήτρια στη Βουδαπέστη.

Η Μακένζι Λίτλ (Αυστραλία) έχει φετινό ρεκόρ 66,27 μ. και θα επιδιώξει να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο των ολυμπιακών αγώνων.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (20:40) στον οποίο μετέχει η Ελίνα Τζένγκο, μπορούν να το κάνουν από το κανάλι της ΕΡΤ και σε Live Stream ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εδώ θα δούμε την Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.