ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 13η θέση Πλατανιώτη/Μακρυγιάννη μετά το τεχνικό πρόγραμμα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση

Δεν βγήκε το ρίσκο στο ντουέτο Πλατανιώτη/Μακρυγιάννη στο τεχνικό πρόγραμμα κι έτσι κατέλαβαν την 13η θέση στην Καλλιτεχνική κολύμβηση.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 13η θέση Πλατανιώτη/Μακρυγιάννη μετά το τεχνικό πρόγραμμα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση

Το ελληνικό δίδυμο Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου κατετάγη στην 13η θέση στο τεχνικό πρόγραμμα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι αθλήτριές μας στόχευαν σε μια υψηλή θέση γι αυτό και δήλωσαν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας (43.200) από τα 17 ζευγάρια που συμμετείχαν, ωστόσο το ρίσκο δεν τους «βγήκε».

Κι αυτό καθώς κατάφεραν να ολοκληρώσουν σωστά την πιο δύσκολη άσκηση (με συντελεστή 14.300), με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί σημαντικό μέρος του βαθμού δυσκολίας του προγράμματός τους, συγκεκριμένα «έπεσε» στο 29.400.

Έτσι Κατόπιν αυτού, το ελληνικό δίδυμο Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου περιορίστηκε στην 13η θέση του τεχνικού προγράμματος με 210.9384 βαθμούς και το Σάββατο (10/8) στις 20:30 θα προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάταξή του στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες για την υπέρβαση που θα έβαζε την Ευαγγελία και τη Σοφία στη διεκδίκηση των μεταλλίων.

Από εκεί και περα οι Κινέζες Λιουγί Γουάνγκ και Τσιανγί Γουάνγκ είναι αυτές που πήραν το προβάδισμα για το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 276.7867 βαθμούς στο τεχνικό πρόγραμμα.

Ακολουθούν οι Ελληνίδες Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες όμως εκπροσωπούν την Αυστρία, και βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 267.2533 βαθμούς, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται επίσης οι αδελφές Ντε Μπράουβερ από την Ολλανδία (264.7066), οι Σόρτμαν και Θορπ από τη Μεγάλη Βρετανία (264.0282), οι αδελφές Αλεξίιβα από την Ουκρανία (260.4600), οι Χίγκα και Σάτο από την Ιαπωνία (257.3533) και οι Οζόγκινα και Τίο Κάσας από την Ισπανία (254.0816). Ετσι η «μάχη» των μεταλλίων είναι πέρα για πέρα ανοιχτή για πολλά ζευγάρια και τα πάντα θα κριθούν στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από τα 18 ζευγάρια που επρόκειτο να συμμετάσχουν, αγωνίστηκαν τα 17, αφού η Ιταλία αναγκάστηκε να αποσυρθεί, λόγω ασθένειας της Λίντα Τσερούτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 13η θέση Πλατανιώτη/Μακρυγιάννη μετά το τεχνικό πρόγραμμα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.