ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Πουέρτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Γουστάβο Πουέρτα της Λεβερκούζεν είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους χαφ που ψάχνει.
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Πουέρτα!

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικές εκκρεμότητες στα μεταγραφικά. Η μία είναι στο κέντρο της άμυνάς του. Η άλλη είναι στα χαφ. Διότι, ο Μεϊτέ άφησε στα κρύα του λουτρού τον Λουτσέσκου. Στη λίστα του Δικεφάλου του Βορρά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime,υπάρχει ο Γκουστάβο Πουέρτα.

Υπήρχε στο μυαλό ως σκέψη. Γκουστάβο Πουέρτα! Σε αμιγώς ποδοσφαιρική ηλικία (21 ετών), διαφορετικό profile από τον ογκώδη Μεϊτε. Επιπρόσθετα, ο Κολομβιανός χαφ είναι στην off load list της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Είναι παίκτης με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η ιδέα έπεσε, το scouting department ήταν θετικό και ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς του Κολομβιανού κεντρικού χαφ από την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ενήμερος και έδωσε το «οκ» για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Το loan fee που απαιτείται, μήτε η οψιόν αγοράς που είναι δεδομένο πως θα μπει στη συμφωνία, δεν είναι πρόβλημα. Με άλλα λόγια, το θέμα είναι αλλού. Δηλαδή στο συμβόλαιο του παίκτη και συγκεκριμένα στις ετήσιες απολαβές του.

Εν αναμονή της απάντησης από τον Πουέρτα «σκαλίζουν» και άλλες περιπτώσεις στον Δικέφαλο την ίδια στιγμή που ο παίκτης της Λεβερκούζεν είναι στα ραντάρ της Αντερλεχτ!

Απλώς, κρατήστε ηλικία και μεταπωλητική αξία για να πάρετε χαμπάρι που το πάει ο ΠΑΟΚ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Γκουστάβι Πουέρτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Πουέρτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…