ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (10/8) – Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού!

Φτάσανε στην προτελευταία μέρα τους οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, με τις ελληνικές συμμετοχές να συνεχίζουν στο πρόγραμμα.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (10/8) – Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λίγα πράγματα αλλά αρκετά σημαντικά έχουμε σήμερα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι μία ανάσα από το φινάλε τους.

Η ελληνική εκπροσώπηση γίνεται σε τρία αθλήματα, ξεκινώντας από το πόλο γυναικών, εκεί που η Εθνική Ελλάδας θα κοντραριστεί με τον Καναδά για τις θέσεις 7-8.

Από κει και πέρα, έχουμε καλλιτεχνική κολύμβηση, με το ελεύθερο ντουέτο, που θα μας εκπροσωπήσουν οι Ευαγγελία ΠλατανιώτηΣοφία Μαλκογεώργου.

Τέλος, έχουμε και τον μεγάλο τελικό του ακοντισμού γυναικών, που η Ελίνα Τζένγκο έχει ελπίδες για να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και τα κανάλια για το Σάββατο 10 Αυγούστου!

Πόλο γυναικών

  • 10:00 αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 7-8: Ελλάδα – Καναδάς

Καλλιτεχνική Κολύμβηση

  • 20:30 ελεύθερο ντουέτο – Ευαγγελία Πλατανιώτη/Σοφία Μαλκογεώργου

Στίβος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (10/8) – Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.