MEDIA

Μπαχάρ – Καινούργια αρχή: Η Τσαγλά βάζει τέλος στη Μπαχάρ – Αποκαλύπτει πως η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μπαχάρ – Καινούργια αρχή!
Μπαχάρ – Καινούργια αρχή: Η Τσαγλά βάζει τέλος στη Μπαχάρ – Αποκαλύπτει πως η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ!

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στη σειρά «Μπαχάρ – Καινούργια αρχή», εκεί που το ενδιαφέρον κορυφώνεται και η τηλεθέαση ανεβαίνει.

Ο ΣΚΑΪ έχει ποντάρει πολλά στην τουρκική σειρά για το καλοκαίρι που διανύουμε και θέλει σίγουρα να τη δει να πετυχαίνει.

Έτσι τα όσα θα δούμε, σίγουρα θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού αναμένεται τα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι η κα. Νεβρά μπαίνει στο χειρουργείο για να κάνει την πολύ σημαντική επέμβασή της, η οποία είναι άκρως πετυχημένη.

Αυτά τα καλά νέα έρχονται να δώσουν ελπίδες σε όλους, γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό πλέον να μην χρειαστεί χημειοθεραπείες.

Μπαχάρ – Καινούργια αρχή: Ξεκάθαρο το… μήνυμα στον Τιμούρ!

Από κει και πέρα, θα δούμε ότι η δικηγόρος της Μπαχάρ θα κάνει την εμφάνισή της στο νοσοκομείο, με μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Τιμούρ, αφού έχει να του πει κάτι πάρα πολύ σημαντικό που πρέπει να μάθει.

Τον συμβουλεύει λοιπόν να προσλάβει κι αυτός δικηγόρο και, το κυριότερο, να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ, γιατί διαφορετικά ένας πόλεμος μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά.

Εν τω μεταξύ, η Ρενγκίν, προσπαθώντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, εξαναγκάζει την Τσαγλά να πληγώσει ανεπανόρθωτα την καλύτερή της φίλη: στριμωγμένη στη γωνία, η Τσαγλά αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Bahar και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης!

Bahar – Καινούργια αρχή: Σελίμ και Ρενγκίν εκβιάζουν τον Τιμούρ!

Τέλος από την ΕΡΤ, τον πήρε ο ΣΚΑΙ με δική του εκπομπή – Γνωστός αθλητικογράφος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαχάρ – Καινούργια αρχή: Η Τσαγλά βάζει τέλος στη Μπαχάρ – Αποκαλύπτει πως η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα