ENGINE POWER

Η έφεση κατά της φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του Christian Horner απορρίφθηκε

Η Red Bull GmbH λέει ότι "όλα τα στάδια της διαδικασίας προσφυγής έχουν πλέον ολοκληρωθεί"
Η έφεση κατά της φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του Christian Horner απορρίφθηκε

Η προσφυγή που κατέθεσε η γυναίκα υπάλληλος που κατηγόρησε τον Christian Horner για ανάρμοστη συμπεριφορά «δεν έγινε δεκτή».

Αφού ο Χόρνερ απαλλάχθηκε από κάθε αδίκημα, η γυναίκα υπάλληλος άσκησε έφεση τον Μάρτιο.

Ο Χόρνερ επέμεινε ότι είναι αθώος, παραμένοντας στο ρόλο του αρχηγού της ομάδας της Red Bull για τη σεζόν F1 του 2024.

Η Red Bull GmbH ανέφερε σε δήλωση το απόγευμα της Πέμπτης: «Νωρίτερα φέτος ερευνήθηκε μια καταγγελία που υποβλήθηκε κατά του Christian Horner. Η καταγγελία αυτή αντιμετωπίστηκε μέσω της διαδικασίας παραπόνων της εταιρείας με το διορισμό ανεξάρτητου KC που απέρριψε το παράπονο.

«Ο καταγγέλλων άσκησε το δικαίωμα προσφυγής και η έφεση πραγματοποιήθηκε από άλλη ανεξάρτητη KC. Όλα τα στάδια της διαδικασίας προσφυγής έχουν πλέον ολοκληρωθεί, με τελικό αποτέλεσμα να μην έχει γίνει δεκτή η έφεση. Τα συμπεράσματα της KC ​​έγιναν αποδεκτά και υιοθετήθηκαν από τη Red Bull. Η εσωτερική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

«Η εταιρεία σέβεται το απόρρητο όλων των εργαζομένων και δεν θα κάνει περαιτέρω δημόσια σχόλια για αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή.

«Η Red Bull δεσμεύεται να συνεχίσει να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στο χώρο εργασίας».

Η διαμάχη αμαύρωσε την έναρξη της σεζόν για τη Red Bull, οδηγώντας σε έντονες εικασίες για το μέλλον του Christian Horner.

Αυτό είχε επίσης ως αποτέλεσμα ο Jos Verstappen να προτείνει ότι ο γιος του – Max Verstappen – θα μπορούσε να φύγει για τη Mercedes.

i-efesi-kata-tis-feromenis-anarmostis-simperiforas-tou-christian-horner-aporrifthike

Το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων

Οι προετοιμασίες της Red Bull για τη σεζόν F1 για το 2024 κλονίστηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν εμφανίστηκαν αναφορές για καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς μια γυναίκα υπάλληλο.

Μόλις 10 ημέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου αυτοκινήτου, η Red Bull ανακοίνωσε την έρευνα για τον Horner.

Ο Horner ήταν παρών στο λανσάρισμα του RB20 αργότερα τον ίδιο μήνα πριν αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Η ιστορία συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο του Grand Prix του Μπαχρέιν που ξεκίνησε την έναρξη της σεζόν, όταν εστάλη σε δημοσιογράφους, στελέχη της F1 και σε άλλα στελέχη του αθλήματος ένα αρχείο με υποτιθέμενο υλικό.

Το υλικό περιείχε υποτιθέμενα κείμενα, στιγμιότυπα οθόνης και εικόνες από μια συνομιλία στο WhatsApp με τη συμμετοχή του Χόρνερ.

Την ημέρα του αγώνα στο Μπαχρέιν, ο Horner και η σύζυγός του – Geri – εθεάθησαν μαζί, χέρι-χέρι, σε μια δημόσια ένδειξη δέσμευσης.

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου οι κατηγορίες απορρίφθηκαν, απαλλάσσοντας τον Χόρνερ από αδικήματα.

Ο κατήγορος του Χόρνερ στη συνέχεια τέθηκε σε αναστολή προτού ασκήσει έφεση στα μέσα Μαρτίου.

Πέντε μήνες αργότερα, η έφεση κατά του Horner απορρίφθηκε.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η έφεση κατά της φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του Christian Horner απορρίφθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!