ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντάνιελ Ποντένσε: Τρελάθηκε ο Μαρινάκης με το σύνθημα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει την υπέρβαση με δύο ακόμα μεταγραφές.
Ντάνιελ Ποντένσε: Τρελάθηκε ο Μαρινάκης με το σύνθημα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έγινε… σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκονταν στο φαληρικό γήπεδο, τρελάθηκε… με την αργοπορία της μεταγραφής και έδωσε εντολή να τρέξει η υπόθεση του χαρισματικού Πορτογάλου, ώστε να καμφθεί η αντίδραση της Γουλβς.

Ο Ποντένσε υποφέρει αυτή την περίοδο από έναν τραυματισμό στη γάμπα και μάλιστα κάνει θεραπείες με οξυγόνο, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει πιο γρήγορα στην ενεργό δράση.

Όμως, ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως τον ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός.

Η Γουλβς συνεχίζει τον μεταγραφικό και αγωνιστικό προγραμματισμό της λίγες μέρες πριν την έναρξη της Premier League χωρίς να υπολογίζει τον Ποντένσε, όμως το θέμα είναι πως έχοντας δώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους ερυθρόλευκους πριν τέσσερα χρόνια, θέλει για να τον δώσει πίσω τουλάχιστον με τα μισά και ενώ το market value του παίκτη βρίσκεται στα 13 εκατ. ευρώ.

O Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπερ θεωρεί τους Ποντένσε και Όρτα απαραίτητους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει στο μυαλό του ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει την υπέρβαση με δύο ακόμα μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Θα κάνει στην Κύπρο ο Μεντιλίμπαρ πίσω για τον Μπιελ ή όχι;

Ολυμπιακός: Δημοσιογράφος του BBC πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έτριβε τα μάτια του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντάνιελ Ποντένσε: Τρελάθηκε ο Μαρινάκης με το σύνθημα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.