ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οι ώρες μετάδοσης του αγώνα των Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου

Την προσπάθειά τους στην καλλιτεχνική κολύμβηση θα συνεχίσουν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου σήμερα Σάββατο (10/8).
Οι ώρες μετάδοσης του αγώνα των Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 συνεχίζονται σήμερα με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και τη Σοφία Μαλκογεώργου να συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Από το σημερινό πρόγραμμα στο Παρίσι μπορεί να ξεχωρίζει η προσπάθεια της Ελίνας Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον είναι διπλό την ίδια ώρα στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Το ελληνικό δίδυμο των Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου παρουσίασε χτες το τεχνικό του πρόγραμμα το οποίο τους έφερε αρχικά στην 13η θέση. Στη συνέχεια όμως η ένσταση για το μηδενισμό ενός μέρους του προγράμματος έγινε αποδεκτή ανεβάζοντας τη βαθμολογία των κοριτσιών στους 250.4584 βαθμούς και στην 8η θέση.

Σήμερα ακολουθεί το ελεύθερο πρόγραμμα στις 20:30 ώρα Ελλάδας με μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονται περίπου 16.000 βαθμούς μακριά από τα μετάλλια αυτή τη στιγμή. Στην πρώτη θέση είναι οι Κινέζες με 276.7867 βαθμούς ενώ ακολουθούν οι Ελληνίδες Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή (οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία) με 267.2533 βαθμούς. Στην τρίτη θέση είναι οι Ολλανδές με 264.7066.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ώρες μετάδοσης του αγώνα των Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις