ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιελ έδωσε απαντήσεις όμως πώς φεύγει

Ο 27χρονο ήταν πολύ καλός στο φιλικό του Ολυμπιακού στην Κύπρο.
Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιελ έδωσε απαντήσεις όμως πώς φεύγει

Απαντήσεις αναφορικά με το τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού έδωσε ο Πεπ Μπιέλ.

Ο 27χρονος Ισπανός ήταν πολύ καλός στο φιλικό του Ολυμπιακού στην Κύπρο, απέναντι στον Άρη Λεμεσού, με τον Μπιελ να παίζει τα… ρέστα του στο τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πεπ Μπιελ από το καλοκαίρι του ’22 που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Όμως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ τον στήριξε και τον στηρίζει μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ το φετινό καλοκαίρι.

Πολλές οι συζητήσεις των δύο Ισπανών, με τον Μεντιλίμπαρ μάλιστα να τον διαβεβαιώνει πως θα τον χρησιμοποιήσει στην θέση του, καθώς τα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό δεν παίζει στον άξονα αλλά στα πλάγια.

Ο Μπιελ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνιδι του Ολυμπιακού στην Κύπρο, όπου ήταν πολύ κινητικός, έδινε μπάλα με τη μία, δημιουργώντας κάποιους εντυπωσιακούς συνδυασμούς με τους συμπαίκτες του ενώ έβαλε και γκολ μετά από ασίστ του Αντώνη Παπακανέλλου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών του Άρη Λεμεσού στην άμυνα.

Πήρε πόντους και… ανάσα ζωής ο Πεπ Μπιελ, που πλέον ισχυροποιεί τη θέση του στον Ολυμπιακό και φεύγει μόνο αν έρθει καλή πρόταση στους ερυθρόλευκους που τον καλύπτει.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός 2-4 αλλά ήταν σα να έχασε – Απελπίστηκε ο Μεντιλίμπαρ και δοκίμασε τρελό

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με… μηνύματα από Μεντιλίμπαρ στην Κύπρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιελ έδωσε απαντήσεις όμως πώς φεύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.