MEDIA

Σασμός: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο αυτοί οι ηθοποιοί

Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή.
Σασμός: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο αυτοί οι ηθοποιοί

Τι κι αν ο Σασμός αποτελεί πλέον ιστορία, δύο ηθοποιοί οι οποίοι γνωρίστηκαν στη σειρά του Alpha συνεχίζουν μαζί και μετά το τέλος της.

Ο Σασμός τους έφερε κοντά, πλέον όμως οι δυο τους παραμένουν ο ένας δίπλα στον άλλο τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στα επαγγελματικά τους.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της δραματικής σειράς του Alpha. Όπως αποδείχτηκε όμως ο έρωτας ανάμεσα σε «Μαθιό» και «Βασιλική» πέρασε τα όρια της μυθοπλασίας και πέρασε και στους ίδιους ηθοποιούς.

Παρότι οι δυο τους κρατάνε χαμηλό προφίλ, είναι γνωστό  εδώ και καιρό πως ο Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή.

Μετά από λίγες μέρες διακοπές στην Κεφαλλονιά οι δυο τους πλέον, σύμφωνα με τη RealNews, συγκεντρώνονται για την παράσταση που θα δώσουν από κοινού στο Ηρώδειο. Με την επιστροφή τους ξεκίνησαν τις πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ και Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου».

Η παράσταση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ μέσα στην εβδομάδα έγινε και η φωτογράφιση με τη Μαριλίτα να λάμπει μέσα από κοστούμια εποχής.

Σασμός: Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο αυτοί οι ηθοποιοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.