ΣΤΙΒΟΣ

Πήρε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό η Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο μίτινγκ «Δρόμεια» στη Βάρη. Η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων τερμάτισε σε χρόνο 11.27 (1.8 άνεμος) πιάνοντας το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου! «Ενιωθα πολύ δυνατή από το ζέσταμα ακόμη. Με βοήθησε ο ανταγωνισμός και κατάφερα να βγάλω μια επίδοση, που ήξερα πως είναι στις δυνατότητες...
Πήρε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό η Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο μίτινγκ «Δρόμεια» στη Βάρη.

Η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων τερμάτισε σε χρόνο 11.27 (1.8 άνεμος) πιάνοντας το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου!

«Ενιωθα πολύ δυνατή από το ζέσταμα ακόμη. Με βοήθησε ο ανταγωνισμός και κατάφερα να βγάλω μια επίδοση, που ήξερα πως είναι στις δυνατότητες μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και πιστεύω πως θα είμαι ακόμη δυνατή στα 200 μέτρα», ήταν τα λόγια της.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αλλά της τα… χάλασε ο άνεμος. Τερμάτισε τα 100μ. εμπόδια σε χρόνο 11.13, αλλά ο άνεμος ήταν +2.7 και η επίδοση δεν θα μετρήσει.

Στις σκυταλοδρομίες, οι Ζήκος, Στεργιούλης, Τριβυζάς και Τσάκωνας, κέρδισαν τα 4Χ100μ. με χρόνο 39.82. Έλειπε από την ομάδα ο τραυματίας Δουβαλίδης, αλλά τα δείγματα ήταν καλά. Χρειάζεται δουλειά η ομάδα αυτή για να μπορέσει να πάει στο ευρωπαϊκό και να έχει μια καλή παρουσία, αλλά είναι θετικό πως υπάρχει διάθεση φέτος από όλους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό η Σπανουδάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.