ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Επιβεβαίωση Sportime για μηνύματα της ΚΕΔ σε «κομμένους» διαιτητές!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος, ένας από τους διαιτητές που η ΚΕΔ έστειλε μήνυμα μη γνωρίζοντας οτι δεν είναι πλέον στους πίνακες της Super League!
Επιβεβαίωση Sportime για μηνύματα της ΚΕΔ σε «κομμένους» διαιτητές!

Πλήρης επιβεβαίωση για το πρωτοφανές ατόπημα της νέας ΚΕΔ που έστειλε μηνύματα σε διαιτητές που δεν συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες, για… καλή αντάμωση στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

Η νέα ΚΕΔ «καρφώθηκε» με το καλημέρα και ουσιαστικά πριν αναλάβει τα καθήκοντα της. Το Sportime αποκάλυψε την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες από τους οποίους έμειναν εκτός 9 ρέφερις, οτι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας έστειλε μηνύματα σε διαιτητές που κόπηκαν για καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι και καλή αντάμωση στο σεμινάριο που «τρέχει» το τριήμερο 10-12 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος ο οποίος έμεινε εκτός πίνακα, επιβεβαίωσε με δήλωση του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime. «Δέχθηκαμε μήνυμα από την επιτροπή διαιτησίας που έλεγε θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο»!

Η ΚΕΔ «καρφώθηκε» πριν καλά – καλά αναλάβει καθήκοντα, οτι δεν είχε την παραμικρή ιδέα και την παραμικρή συμμετοχή στους πίνακες, ωστόσο ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στο σεμινάριο προσπάθησε να μαζέψει την γκέλα, λέγοντας στους παρευρισκόμενους αξιωματούχους διαιτησίας της Super League οτι «τα κλειδιά της ΚΕΔ είναι στον κ. Λανουά και εσείς βρίσκεστε εδώ επειδή εκείνος σας επέλεξε»!Όσο η UEFA επέλεξε τον Λανουά (ως πρόσωπο), άλλο τόσο και ο Γάλλος επέλεξε τους διαιτητές που συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες.

Κανένας φυσικά δεν (τον) πίστεψε οτι ο Λανουά και οι δύο συνεργάτες του είχαν την παραμικρή συμμετοχή στους πινακες. Ίσως μόνο η… μεταφράστρια που βρέθηκε τελευταία στιγμή!

Ήδη και πριν ο Λανουά δει κατά πρόσωπο τους διαιτητές που του άφησαν στον πίνακα κυκλοφόρησαν και ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες των δύο διεθνών που έμειναν εκτός. Τσακαλίδης, Πολυχρόνης στη λίστα, ενώ είναι δεδομένο οτι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, θα πιέσει για να πάρει τη μια θέση ο Κατοίκος, για τον οποίο πίεσε και πριν δύο χρόνια και μάλιστα ενώ είχαν βγει οι πίνακες, για να προβιβαστεί στη Super League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαίωση Sportime για μηνύματα της ΚΕΔ σε «κομμένους» διαιτητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!