ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Athens Kallithea: Ο Ντονάτι θα τους τρελάνει όλους!

Συμπατριώτες του που δύσκολα θα έπαιζαν ακόμα και στη Super League 2, επιλέγει ο Ιταλός κόουτς της Καλλιθέας.
Athens Kallithea: Ο Ντονάτι θα τους τρελάνει όλους!

Οι μέχρι τώρα προσωπικές επιλογές του Ντονάτι στην Athens Kallithea δεν έχουν δείξει τίποτα. Και συνεχίζει να φέρνει συμπατριώτες του που δύσκολα θα τους έπαιρναν ομάδα Β’ Εθνικής.

Για την Athens Kallithea και το μοντέλο λειτουργίας που αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη, έχουμε αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν. Όσο περνάει ο καιρός βεβαίως, οι αγωνιστικές αδυναμίες βγάζουν μάτι, με τη διοίκηση να εμπιστεύεται τον Μάσιμο Ντονάτι που έχει φέρει για προπονητή και αυτός να εκμεταλλεύεται φυσικά την κατάσταση, τείνοντας όμως να τους… τρελάνει όλους με τους παίκτες που θέλει να φέρει.

Ήδη αυτοί που αποτελούν προσωπικές του επιλογές δεν δείχνουν σχεδόν τίποτα στην προετοιμασία και τώρα φέρνει δύο Ιταλούς, που είναι ζήτημα βάσει βιογραφικού, αν θα τους επέλεγε μία καλή ομάδα της Super League 2.

Ο Αλεσάντρο Μερκάτι για παράδειγμα. Ένας μεσοαμυντικός που ανήκει μεν στη Σασουόλο, όμως δεν έπαιξε ποτέ εκεί, καθώς είχε δοθεί δανεικός αρχικά στην Καραρέσε και έπειτα στην Γκούμπιο. Ομάδες δηλαδή που παίζουν στην Serie C, την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Ένας άλλος παίκτης ο Ελάια Τζιάνι. Ο 25χρονος επιθετικός συνεργάστηκε με τον Ντονάτι στην Λενιάγκο, επίσης ομάδα τρίτης κατηγορίας, με τα δικαιώματα του παίκτη να τα έχει η Πίζα. Ο Ιταλος τον έφερε στην Ελλάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν είχαν έστω και μία τύχη τέτοιου είδους παίκτες να παίξουν στην Καλλιθέα της Super League, σε περίπτωση που ο Ντονάτι δεν ήταν προπονητής.

Μάλλον πάλι ο Λουκίνας, ο Ντεμέτριους, ο Βασιλόγιαννης, ο Μανθάτης και γενικά οι… περσινοί, θα βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Άντε και ο Βαλμπουενά που ήταν καθαρά επιλογή διοίκησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Athens Kallithea: Ο Ντονάτι θα τους τρελάνει όλους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!