ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντρε Όρτα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα η Μπράγκα και φαβορί για τον πάγκο ο Καρβαλιάλ που λατρεύει τον Όρτα

θα τον δώσει ο Καρβαλιάλ τον Όρτα αν τελικά αναλάβει την Μπράγκα;
Άντρε Όρτα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα η Μπράγκα και φαβορί για τον πάγκο ο Καρβαλιάλ που λατρεύει τον Όρτα

Έφυγε από την Μπράγκα ο Ντάνιελ Σόουζα, προπονητής της πορτογαλικής ομάδας που δεν υπολόγιζε τον Άντρε Όρτα και διάδοχός του πιθανότατα θα είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που… λατρεύει τον Όρτα.

Ίσως αποτελεί την χειρότερη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Όρτα ήρθε στους ερυθρόλευκους τον χειμώνα ως δανεικός, μετά από απαίτηση του Καρβαλιάλ, ο οποίος τον θεωρούσε μαζί με τους Κάρμο και Τσικίνιο τους τρεις παίκτες που θα του έδιναν τη δυνατότητα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

θα τον δώσει ο Καρβαλιάλ τον Όρτα αν τελικά αναλάβει την Μπράγκα; Δύσκολο να πει κανείς.

Η απόλυση του Σόουζα από την Μπράγκα μετά από δύο ισοπαλίες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη έφεραν τα… πάνω κατω.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Δεν θέλουν να τον βλέπουν αν και ήρθε σαν μεγάλο ταλέντο – Ιδιόρρυθμος και βαρίδιο – Αλλά δεν πωλείται με τίποτα

Ολυμπιακός: Ιμπόρα λένε και… κλαίνε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άντρε Όρτα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα η Μπράγκα και φαβορί για τον πάγκο ο Καρβαλιάλ που λατρεύει τον Όρτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.