MEDIA

Cosmote TV, NovaSports και Netflix σε μια συνδρομή

Τη δυνατότητα να βλέπουνε τις 3 πλατφόρμες πληρώνοντας 1 θα έχουν σύντομα οι συνδρομητές.
Cosmote TV, NovaSports και Netflix σε μια συνδρομή

Επίσημα τη συνεργασία τους ξεκινάνε Cosmote TV και NovaSports από τις 23 Αυγούστου με τη «συγχώνευση» των δύο πλατφόρμων να δημιουργεί νέες συνθήκες στο streaming στην Ελλάδα.

Πως θα σας φαινόταν αν με συνδρομή στην Cosmote TV ή στη NovaSports μπορούσατε πλέον να δείτε τα κανάλια και από την άλλη συνδρομητική πλατφόρμα; Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα θα έχουν οι συνδρομητές καθώς πλέον, πληρώνοντας την ελάχιστη συνδρομή 3 ευρώ, οι συνδρομητές της Cosmote θα μπορούν να δουν και NovaSports ενώ αυτοί της Nova θα μπορούν να δουν τα κανάλια της Cosmote.

H συνεργασία αυτή έχει ως στόχο να μειωθεί το κόστος της θέασης των αθλητικών θεαμάτων για τους οικιακούς χρήστες λόγω της διπλής θέασης και να καταπολεμήσει την «πειρατεία» του περιεχομένου των δύο συνδρομητικών.

Η αρχή στον κόσμο της «συνεργασίας» έγινε το 2017 τότε που η Nova διέθεσε τα αθλητικά της κανάλια στη Vodafone tv και στη συνέχεια και στη Wind vision μέχρι που στη συνέχεια έγινε συγχώνευση.

Στο μεταξύ πολύ σύντομα οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να «στριμάρουν» και το Netflix μαζί με τη Nova και την Cosmote καθώς η Cosmote TV σύντομα θα εντάξει και αυτή την πλατφόρμα στο δυναμικό της μετά την Paramount+ και να την έχει διαθέσιμη στους συνδρομητές.

Πηγή: Mediatime.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Cosmote TV, NovaSports και Netflix σε μια συνδρομή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις