ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Ήρθαν τα πάνω κάτω και χάλασε η μεταγραφή του στην ομάδα του Δώνη

Τι βρήκαν οι Σαουδάραβες και έκοψαν τη μεταγραφή.
Κώστας Φορτούνης: Ήρθαν τα πάνω κάτω και χάλασε η μεταγραφή του στην ομάδα του Δώνη

Λόγω FFP, μετά από έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην ομάδα του Δώνη δεν προχώρησε.

Μία μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρωθεί χρειάζεται μία σειρά γραφειοκρατικών κινήσεων από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βασιλείου.

Έτσι και στην περίπτωση της μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη στην Ελ Καλίτζ, ομάδα του Γιώργου Δώνη, η συμφωνία πέρασε από την παραπάνω διαδικασία.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας πήρε στα χέρια της τα δεδομένα της συμφωνίας του Κώστα Φορτούνη με την Ελ Καλίτζ και μελέτησε το ύψος της μεταγραφής, τα χρόνια συμβολαίου και αν η ομάδα έχει την δυνατότητα να πληρώνει σταθερά τον παίκτη, την μετακίνηση της οικογένειας του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδικη Αραβία και άλλες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι Σαουδάραβες, διαπίστωσαν πως το κόστος της μεταγραφής δεν είναι τέτοιο που να θεωρείται σίγουρη η οικονομική δυνατότητα της Ελ Καλίτζ να το στηρίξει.

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, στην προσπάθειά τους να γίνει η Saudi Pro League θελκτικός προορισμός για ποδοσφαιριστές δεν θέλουν… παρατράγουδα με προσφυγές και δυσφήμιση του πρωταθλήματος τους.

Έτσι, η μεταγραφή χάλασε.

Τώρα; Τι γίνεται τώρα;

Τώρα, όλα είναι ανοιχτά για τον Κώστα Φορτούνη, που θεωρείται δεδομένο πως θα έχει επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχει προτάσεις και από την Ελλάδα, όμως το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για χρήματα, υπερβολικά περισσότερα από αυτά που θα έβρισκε στον Ολυμπιακό ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που ενδιαφέρονταν δεν διανύουν περίοδο… ηρεμίας και σταθερότητας, σημαντικοί παράγοντες για έναν παίκτη που ψάχνει το τελευταίο του συμβόλαιο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Άντρε Όρτα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα η Μπράγκα και φαβορί για τον πάγκο ο Καρβαλιάλ που λατρεύει τον Όρτα

Ολυμπιακός: Δεν θέλουν να τον βλέπουν αν και ήρθε σαν μεγάλο ταλέντο – Ιδιόρρυθμος και βαρίδιο – Αλλά δεν πωλείται με τίποτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Ήρθαν τα πάνω κάτω και χάλασε η μεταγραφή του στην ομάδα του Δώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.