ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομάν Γιάρεμτσουκ: Το πήραν απόφαση στον Ολυμπιακό για τον Ουκρανο και πάει πίσω

Συν τους Γιάρεμτσουκ - Ελ Κααμπί - Κωστούλα υπάρχουν πλέον και ο Ζέλσον Μαρτίνς και ειδικά ο Κρίστοφερ Βέλντε.
Ρομάν Γιάρεμτσουκ: Το πήραν απόφαση στον Ολυμπιακό για τον Ουκρανο και πάει πίσω

Στον Ολυμπιακό είδαν όσα ήθελαν να δουν από τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ και το πήραν απόφαση. Έτσι, εκπονήθηκε ειδικό πρόγραμμα για να φτιάξει η φυσική κατάσταση του 28χρονου Ουκρανού επιθετικού.

Η περίοδος κρίθηκε ιδανική, λόγω της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος ξεπέρασε τον ύπουλο τραυματισμό στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του που τον άφησε εκτός σχεδόν σε όλη την ερυθρόλευκη προετοιμασία.

Την ίδια ώρα πολύ καλή προετοιμασία έχει κάνει και ο Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις αν χρειαστεί και υπολογίζεται ως ο τρίτος επιθετικός της ομάδας.

Συν τους Γιάρεμτσουκ – Ελ Κααμπί – Κωστούλα υπάρχουν πλέον και ο Ζέλσον Μαρτίνς και ειδικά ο Κρίστοφερ Βέλντε, οι οποίοι στα φιλικά έβαζαν το… ένα γκολ μετά το άλλο.

Έτσι, στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να ακολουθήσει ο Ουκρανος ειδικό πρόγραμμα ώστε να φτιάξει η φυσική του κατάσταση.

Το πρόγραμμα αυτό δεν θα ακολουθηθεί και από το Μάρκο Στάμενιτς, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια θα βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που του λείπει.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Φορτούνης: Ήρθαν τα πάνω κάτω και χάλασε η μεταγραφή του στην ομάδα του Δώνη

Άντρε Όρτα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα η Μπράγκα και φαβορί για τον πάγκο ο Καρβαλιάλ που λατρεύει τον Όρτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρομάν Γιάρεμτσουκ: Το πήραν απόφαση στον Ολυμπιακό για τον Ουκρανο και πάει πίσω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.