ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβιντ Κάρμο: Δυστυχώς όλα πάνε όπως τα είχε προβλέψει ο Ολυμπιακός

Το ιδανικό σενάριο πλέον για τον Κάρμο είναι ένα.
Νταβιντ Κάρμο: Δυστυχώς όλα πάνε όπως τα είχε προβλέψει ο Ολυμπιακός

Δυστυχώς για το Νταβίντ Κάρμο όλα για τον αριστεροπόδαρο Αγκολέζο στόπερ πάνε όπως τα… είχε προβλέψει ο Ολυμπιακός, μετά την απόφαση του πανήψυλου στόπερ να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό αλλά να μείνει στην Πόρτο (σ.σ. μετά το δανεισμό του στους ερυθρόλευκους) για να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Οι άνθρωποι της Πόρτο τον διαβεβαίωναν πως φέτος θα είναι η… χρονιά του και ότι μετά την φυγή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο (σ.σ. και του Πέπε) με τους οποίους είχε τεράστιο πρόβλημα ο Κάρμο, ο παίκτης θα κάνει νέα αρχή στους «Δράκους».

«Θα τον κρεμάσουν, δεν θα παίξει βασικός», έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Κάρμο. Και τελικά δικαιώνονται.

Δεν ήταν βασικός στα φιλικά, δεν ήταν βασικός στον τελικό του Σούπερ Καπ, δεν έπαιξε καν ο Κάρμο στον πρώτο αγώνα της Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε (3-0), όπου προτιμήθηκε ο Οτάβιο.

Το ιδανικό σενάριο πλέον για τον Κάρμο είναι ένα. Από το να παραμείνει τρίτος, τέταρτος στόπερ στην Πόρτο, να τον αγοράσει η Νότιγχαμ Φόρεστ, να τον αφήσει δανεικό στον Ολυμπιακό ένα χρόνο και μετά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει στην Premier League. Ότι δηλαδή του είχε υποσχεθεί και ο Ολυμπιακός.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ούτε στα… όνειρά τους αυτό που συμβαίνει για τους Μπακούλα και Μουζακίτη

Ρομάν Γιάρεμτσουκ: Το πήραν απόφαση στον Ολυμπιακό για τον Ουκρανο και πάει πίσω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβιντ Κάρμο: Δυστυχώς όλα πάνε όπως τα είχε προβλέψει ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.