ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Είδαν και οι καινούργιοι πως είναι όταν φωνάζει – Έξαλλος με τους παίκτες

Έξαλλος με τους παίκτες μετά το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού.
Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Είδαν και οι καινούργιοι πως είναι όταν φωνάζει – Έξαλλος με τους παίκτες

Ο ήρεμος Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στον τελευταίο φιλικό αγώνα των ερυθρόλευκων στην Κύπρο ήταν η… ηρεμία πριν την καταιγίδα.

Έβραζε μέσα του ο Βάσκος με αυτά που έβλεπε στον αγώνα με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και δεν το άφησε να… περάσει έτσι.

Ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τις φωνές στους παίκτες του ειδικά για την χαλάρωση που έδειξαν μετά με το 0-3.

Ο Βάσκος θέλει οι παίκτες να δίνουν το 100% παντού και πάντα, από τις προπονήσεις έως τα οικογενειακά διπλά και τους αγώνες. Κάτι λιγότερο από αυτό τον… τρελαίνει. Και τον τρελαίνει γιατί το έχει εξηγήσει 100 φορές.

Έτσι μετά τον αγώνα με τον Άρη Λεμεσού οι παίκτες είδαν έναν διαφορετικό Μεντιλίμπαρ και κατάλαβαν και οι νέοι πως δεν… παίζει.

Πάντως με κάποιους παίκτες χαλάστηκε ο Βάσκος και θα κάνουν… καιρό να δουν το όνομά τους στη βασική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων αν δεν αλλάξουν νοοτροπία. Είπαμε, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου ο Μεντιλίμπαρ, είναι όμως δίκαιος και γι αυτό τον πάνε οι ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης:

Νταβιντ Κάρμο: Δυστυχώς όλα πάνε όπως τα είχε προβλέψει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Ούτε στα… όνειρά τους αυτό που συμβαίνει για τους Μπακούλα και Μουζακίτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Είδαν και οι καινούργιοι πως είναι όταν φωνάζει – Έξαλλος με τους παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.