ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Ξηροκώστας: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του οπαδού της ΑΕΚ

Τον χαμό του οπαδοί της Νίκου Ξηροκώστα θρηνεί η οικογένεια της ΑΕΚ - Την Τετάρτη (14/8) η κηδεία του.
Νίκος Ξηροκώστας: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του οπαδού της ΑΕΚ

Ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας πέθανε σε ηλικία 50 ετών και όπως έγινε γνωστό η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (14/8) στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου του Β’ Κοιμητηρίου Δήμου Αθηναίων.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί για στεφάνια τα χρήματα να δοθούν στην Μυρτώ. Έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί που θα μαζευτούν τα χρήματα.

Θυμίζουμε οτι  το 1995 σε ένα παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ στο Βικελίδης, ο Νίκος Ξηροκώστας είχε μείνει ανάπηρος  όταν υποχώρησε ένα κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική στήλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Ξηροκώστας: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του οπαδού της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.