ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Τρίτη (13/8) για νέες πυρκαγιές – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνεχίζει όπως πρέπει τις προειδοποιήσεις.
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Τρίτη (13/8) για νέες πυρκαγιές – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν!

Καλύτερη εικόνα έχει ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει πάρα πολύ υψηλός και πρέπει όλοι οι πολίτες να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

– Περιφέρεια Αττικής

– Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας)

Την ίδια στιγμή, όσο καίνε ακόμα σε αρκετά σημεία οι φωτιές και η Πυροσβεστική παλεύει για να τις θέσει υπό έλεγχο, η Γενική Γραμματεία Πoλιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών.

Όλοι πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή για κάποια νέα πυρκαγιά, ώστε να υπάρξει άμεση αντίδραση.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Δείτε τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Τρίτη (13/8) για νέες πυρκαγιές – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.