ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το «θέμα» με Τισουντάλι και η κουβέντα με Λουτσέσκου!

Το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μετά την κουβέντα με τον Τισουντάλι!
ΠΑΟΚ: Το «θέμα» με Τισουντάλι και η κουβέντα με Λουτσέσκου!

Τον προόριζαν κυρίως για εξτρέμ, αλλά ο Τισουντάλι θέλει να παίζει φορ. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ποτέ με δύο επιθετικούς και ο Λουτσέσκου ψάχνει λύση.

Ήταν από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού που έχει δρόμο ακόμη. Ο Τισουντάλι από τη Γάνδη ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και είναι ο παίκτης που πρόκριναν άπαντες στον δικέφαλο. Τμήμα σκάουτινγκ, Λουτσέσκου και Γιώργος Σαββίδης.

Ο Μαροκινός έχει την ευχέρεια να παίζει τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και σαν σέντερ φορ. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούσαν ότι κατά βάσει αυτή είναι η σειρά. Πρώτα εξτρέμ και μετά φορ. Από τις πρώτες προπονήσεις όμως διαπίστωσαν πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τισουντάλι κάνει διαρκώς κινήσεις στην περιοχή και περισσότερο κινείται σαν φορ και λιγότερο σαν εξτρέμ.

Εκεί όμως υπάρχει ο Τσάλοφ, υπάρχει και ο Μπράντον Τόμας. Ο Λουτσέσκου ήταν φανερό ότι προόριζε τον Τισουντάλι περισσότερο για την αριστερή πτέρυγα, όμως ο Μαροκινός ακόμη και σε μία κουβέντα που είχε με τον προπονητή, υπογράμμισε ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει σέντερ φορ ή δεύτερος φορ αναλόγως με το πως θα παίζει η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ με δύο φορ δεν παίζει σχεδόν ποτέ βέβαια και πλέον ο Ρουμάνος καλείται να δώσει λύση και σε αυτό το θέμα. Με κάποιο τρόπο, έστω και αν του παίρνει χρόνο, πάντα τα καταφέρνει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Το «θέμα» με Τισουντάλι και η κουβέντα με Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!