ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να φέρει εις πέρας ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της καριέρας του.
Ολυμπιακός: Το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά αναμένεται να έχει φέτος ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έχουν δημιουργήσει το πληρέστερο ρόστερ σίγουρα των τελευταίων ετών, μπορεί και όλης της ιστορίας της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τις ποιοτικές προσθήκες που έχουν κάνει μέχρι τώρα, έχουν γεμίσει όλες τις θέσεις τους, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα έπαιζαν σίγουρα βασικοί σε πολλές ομάδες της Euroleague.

Από τους γκαρντ και τους φόργουορντ, μέχρι και τους σέντερ, ο Ολυμπιακός… τρομάζει και όταν δέσει μπορεί να θεωρεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague.

Μέχρι τώρα λοιπόν, το Depth Chart της ομάδας του Πειραιά έχει διαμορφωθεί ως εξής και… ζαλίζει:

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόζα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Κίναν Έβανς (επιστρέφει το 2025).
  • SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ.
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
  • PF: Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ.
  • C: Μουστάφα Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ.

Και όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, αφού ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει για τα καλά σκεπτικό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από μία χρονιά, με πολλή κούραση, τραυματισμούς που κόστισαν και πάνω από 80 παιχνίδια, θέλει ένα ρόστερ αρκετά μεγαλύτερο και θα το έχει.

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας πρέπει να περάσει ηρεμία και ισορροπία!

Ο Έλληνας κόουτς είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει πολλή δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να καταφέρουν να χωρέσουν όλους τους παραπάνω παίκτες και να τους βρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω, δεν πρόκειται να αφήσει κάποιον παίκτη να αποχωρήσει, με τις φήμες των τελευταίων ημερών να θέλουν τον Φιλίπ Πετρούσεφ με το ένα… πόδι εκτός.

Κάτι τέτοιο όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportime δεν ισχύει, αφού μετά από ένα τρομερό τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Σέρβος έδειξε ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να φέρει… βόλτα πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και να τους… πείσει να βάλουν το «εγώ» τους κάτω από την ομάδα για να πετύχουν τους στόχους τους, δηλαδή την κατάκτηση όλων των διαθέσιμων τίτλων.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς πιστούς… στρατιώτες που θα βάλουν και τους νέους στο κλίμα, ωστόσο κάθε παίκτης θέλει μία ειδική διαχείριση.

Αν τα καταφέρει θα το κρίνουμε στο τέλος της επόμενη χρονιά, αλλά ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, μπορεί να τα πετύχει όλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Μπαρτζώκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.