VIRAL

Απίστευτη κίνηση! Οι παίκτες της Κάλμαρ ξύρισαν τα κεφάλια τους ως συμπαράσταση στον αρχηγό τους που παλεύει με τον καρκίνο!

Κίνηση που προκαλεί δάκρυα συγκίνησης από τους παίκτες της Κάλμαρ!
Απίστευτη κίνηση! Οι παίκτες της Κάλμαρ ξύρισαν τα κεφάλια τους ως συμπαράσταση στον αρχηγό τους που παλεύει με τον καρκίνο!

Σε μία κίνηση που χειροκροτάει όλος ο πλανήτης έκαναν οι παίκτες της Κάλμαρ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αρχηγό τους.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκους Χέμεν διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και έτσι οι συμπαίκτες του, που τον ζουν σε καθημερινή βάση, αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους.

Μάλιστα ο ίδιος με το που αντίκρυσε το θέαμα ξέσπασε σε δάκρυα και τόνισε το πόσο ευγνώμων είναι που αποτελεί μέλος της Κάλμαρ.

Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.

Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ» σχολίασε συγκινημένος

Κάλμαρ: Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη κίνηση! Οι παίκτες της Κάλμαρ ξύρισαν τα κεφάλια τους ως συμπαράσταση στον αρχηγό τους που παλεύει με τον καρκίνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.