ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ και άλλαξε την προπόνηση των παικτών

Μπορεί να κάνει ότι δεν... καταλαβαίνει όμως τα καταλαβαίνει όλα.
Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ και άλλαξε την προπόνηση των παικτών

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι… αγύριστο κεφάλι. Δεν ειναι και ο πιο… εύκολος άνθρωπος του κόσμου ο Βάσκος, όμως στηρίζει τους παίκτες του και τους λέει πάντα την αλήθεια.

Γι αυτό και οι παίκτες τον λατρεύουν.

Εκτός των άλλων βέβαια, ο Μεντιλίμαρ είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιράνθρωπος. Μπορεί να… κάνει ότι δεν καταλαβαίνει όμως καταλαβαίνει πολυ καλά τι συμβαίνει στο γήπεδο. Έτσι, άλλαξε τα πάντα στην προπόνηση των ερυθρόλευκων, δουλεύοντας πια περισσότερο (σ.σ. κάποιες φορές πολύ περισσότερο) την αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων.

Ο Βάσκος πιστεύει πως δεν έχει πρόβλημα (σ.σ. μόνο) στα στόπερ ο Ολυμπιακός αλλά συνολικά στην αμυντική του λειτουργία. Γι αυτό και μετά την Κύπρο αυτός και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ στη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα στημένα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν βιάζεται. Θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρει αν χρειαστεί στόπερ, όμως μόνο ο Νταβίντ Κάρμο είναι που τον ενδιαφέρει. Αυτούς… ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε είναι η λογική του Μεντιλίμπαρ και δεν έχει… άδικο ο Βάσκος. Ειδικά για τον Κάρμο πάντως, αν είναι να περιμένει αξίζει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για νεαρό παίκτη που τον υπολογίζει πολύ ο Μεντιλιμπαρ και είναι από τις εκπλήξεις της προετοιμασίας

Ολυμπιακός: Πάει για εκπλήξεις ο Μεντιλίμπαρ με τον Βόλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ και άλλαξε την προπόνηση των παικτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.